Endelig kom hjemmesiden i luften

Interiorbutikken hjemmeside lancering

Vi er glade for at kunne meddele, at vores nye hjemmeside nu er lanceret og tilgængelig for alle! Som en butik, der specialiserer sig i møbler og indretningsgenstande, ønskede vi at skabe en online oplevelse, der er så enkel og brugervenlig som muligt.

Vores nye hjemmeside er designet til at gøre det nemt for dig at finde de produkter, du leder efter, uanset om du er på udkig efter et nyt spisebord, en sofa eller blot nogle nye puder til at friske din stue op. Vi har organiseret vores produkter i forskellige kategorier og underkategorier, så du hurtigt kan navigere og finde de produkter, du leder efter.

Vores hjemmeside er også blevet optimeret til at give en bedre brugeroplevelse. Vi har implementeret en hurtigere og mere pålidelig søgefunktion, så du kan finde det, du søger, på et øjeblik. Vi har også forbedret vores produktbeskrivelser, billeder og dimensioner, så du kan få et mere nøjagtigt billede af, hvordan møblerne vil se ud i dit hjem.

For dem af jer, der ønsker at blive inspireret, har vi også inkluderet en inspirationssektion, hvor vi vil vise nogle af vores yndlingsprodukter og hvordan man kan bruge dem i sit hjem. Vi vil også have en blog, hvor vi vil dele vores seneste nyheder, trends og tips til at opdatere dit hjem.

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at handle hos os online, men indtil vi får vores checkout op at køre, så bliver du nød til at kontakte os. Du kan se alle produkterne her på siden og så skal du blot skrive en mail og nævne hvilket produkt du gerne vil købe. Du kan også kigge forbi butikken og afhente det selv ligesom det vil være her, at du kan returnere fortrudte køb.

Vi er glade for at lancere vores nye hjemmeside og håber, at du vil finde den nyttig og inspirerende. Hvis du har spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opgradere dit hjem med vores kvalitetsprodukter.

Vi vil også løbende opdatere siden med relevante artikler omkring indretning, trends og tendenser i samfundet hvad angår indretning og møbelkollektioner. Vi følger med i alt hvad der sker for de største brands herhjemme og vi lover, at vi vil dele alt det bedste med dig og dine medlæsende.

Vi byder dig endnu engang velkommen her hos interiorbutikken og tak fordi du handler hos os!


One response to “Endelig kom hjemmesiden i luften”